So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

December 21, 2013

Rövid üzenet karácsonyra

Szeretek reggel a metrón utazni a munkahelyemre. Nagyon értékes percek ezek számomra, amikor egyszerűen csak becsukom a szemem, bedugom a fülest a fülembe és beszélgetek Istennel.

Idén ma utaztam utoljára a metrón, mivel jön a karácsony, és az ünnepek miatt ebben az évben ma mentem utoljára a munkahelyemre. A mai utazás közben is beszélgettünk Istennel, és megkérdeztem, hogy van-e valami, amit a blog olvasónak szeretne üzenni karácsonyra . Egy nagyon egyszerű beszélgetés volt, mint mindig, valahogy így hangzott:


- Atyám, most hogy itt a karácsony, szeretnél valamit üzenni azoknak, akik olvassák ezt a blogot?

- Azt, üzenem hogy legyetek türelmesek.

- Értem. De nem szeretnél valamit üzenni az ünnepekre, mondjuk hogy Boldog Karácsonyt, vagy tudod, valami ilyesmit?

- Azt, hogy szeressétek egymást.

- Hmm, értem.


Mást nem mondtam. Én egész másra számítottam, mondjuk valami különleges kijelentésre. De azt hiszem, nincs ennél erőteljesebb üzenet. Utána még megküzdöttem a könnyeimmel, amikor belegondoltam, hogy mennyire nem tudok szeretni másokat. De Isten türelmes, és megvár minket, még engem is és téged is. Először lehet, hogy nagyon nehéz szeretni másokat, de Isten nagyon örül annak is, ha megpróbáljuk. Én meg fogom próbálni, hogy egy kis örömöt okozzak másoknak is és a Mennyei Apukámnak is.

Áldott és szeretetteljes Ünnepeket! Legyetek türelmesek és szeressétek egymást!

No comments:

Post a Comment