So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

November 27, 2011

Még mindig minden rendben van

Ezt egyszer már leírtam, de Isten folyamatosan ezt mutatja nekem mostanában, és úgy érzem ezt újra le kell írnom.
Újra és újra azt a képet látom, ahogy Jézus a kereszten azt mondja, hogy minden rendben van. Ne aggódj, minden rendben van. Én már megtettem mindent helyetted. Én már mindent elvégeztem érted. Látod, én mindent odaadtam érted. Ne félj, ne aggódj és ne szomorkodj, minden a lehető legnagyobb rendben van. Ne sírj, ezt csak érted csinálom.

És nem bírom ki, hogy ne sírjam el magam. Nem bírom, ki hogy ne érezzem azt, hogy rögtön összetörök, mert a teremtőm ott haldoklik azok miatt a butaságok miatt, amiket én követtem el. Nem bírom ki, hogy ne érezzem azt, hogy szinte darabokra hullok, mert Jézus mindazok ellenére szeret és ragaszkodik hozzám, amikkel olyan csúnyán megbántottam. Nem tudok nem arra gondolni, hogy a szavaimmal, a godolataimmal és a tetteimmel hányszor-de-hányszor elszomorítottam már Őt, és Ő még így is szeret. Még mindig szeret.

És még mindig bízik bennem, hogy mégiscsak meg fogom tudni csinálni. Még mindig folyamatosan bátorít. Még mindig ott az öröm az arcán, és még mindig azt mondja, hogy gyerünk, ne add fel. Azt mondja, hogy meg tudod csinálni. Én alkottalak, és tudom mire vagy képes. Mindent odaadtam érted. Mindent odaadtam neked.

És én csak állok és nézek, hogy mi ez a nagy szeretet? Hogy szerethet valaki még akkor is, ha én nem tudok semmit sem adni azért? Hát hogy lehet ez? Hogy szerethet valaki ennyire még akkor is, ha elszomorítom őt és még fájdalmat is okozok neki? Hogy szerethet valaki anyira, hogy miközben haldoklik az én bűneim büntetése miatt, még akkor is azt mondja hogy semmi baj, minden rendben van.

Hát miféle szeretet ez? Mekkora szeretet lehet ez, ha még az összes butaságom ellenére Isten azt mondja, hogy gyönyörködöm benned! Hogy lehet, hogy minden hibám ellenére azt mondja, hogy gyere hozzám, Én mindig olyan szívesen látlak! És azt mondja, hogy tudom a gyengeségeidet, de nagyon szeretek veled lenni és veled beszélgetni; szeretem, mikor tőlem kérsz tanácsot; szeretem, mikor hagyod hogy elmondjam neked mit érzek; nagyon szeretelek meghallgatni, és nagyon szeretem, mikor meghallgatsz! Mindig nagyon várok rá, hogy időt tölts velem.

Én így ismerem Isten szeretetét. Ő ezt a szeretetet akarja bemutatni neked is. Benne az ég világon semmi vádlás nincs. Még ha a világ legnagyobb butaságát is követted el, amit ember elkövethet, akkor is magához akar ölelni, mert Ő feltétel nélkül szeret mindenkit; téged is!

No comments:

Post a Comment