So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

July 17, 2011

Jézus rövid találkozása Buddhával

Hát... tudom, hogy így nem kezdünk mondatot, de előre szólok, hogy amit most írni fogok az nem lesz egyszerű.

Tudod Jézus nem egy olyan valaki, aki minden felett szemet hunyna, mert tele van szeretettel és megbocsátással. Igen ő megbocsát az alázatos szívűeknek. Igen ő megbocsát azoknak, akik hajlandóak megvallani bűneiket.
De ő egyben győztes és mindenható Isten is, aki nem bírja elviselni, sőt végtelenül gyűlöli a bűnt, a hazugságot és a megtévesztést. Én Jézust így ismerem.

Szóval az a helyzet, hogy Jézus egy nagyon különleges módon mutatkozott be nekem a napokban. Épp Istent imádtam, és közben váratlanul egy képet mutatott.
Egy Buddha szobrot láttam. Úgy láttam, ahogy általában ábrázolják: aranyszínű volt és ott volt az arcán az a furcsa, magabiztos mosoly.
Na, gondoltam, ez most itt micsoda??? Én éppen itt állok és Jézusra gondolok, aztán kapok egy képet Buddháról. Hát, ez meg mit keres itt??? Fogalmam sem volt, hogy miért kell nekem ezt látnom, de aztán megnyugodtam, mert megjött Jézus.

Ott állt egy tök szép, dimbes-dombos zöld mezőn. És tudod mi volt a kezében? Egy golfütő :) Hát, mi más is lehetett volna? :) ez egyre érdekesebb lesz, gondoltam :) Szóval Jézus ott áll a golfpályán és épp egy ütésre készül.
Ez volt a kezdő ütés, és elég messze volt a lyuk. Ezért egy nagyon erős ütésre készült. Felemelte az ütőt, úgy ahogy azt a golfozók csinálják, és utána teljes erőből ütött egyet. Aztán báámmmm!
És már ott is szállt Buddha feje a lyuk felé! Még repült egy kicsit, pattant egyet-kettőt a füvön aztán lepottyant a lyukba. Oda esett, ahol a helye.

Hálás vagyok Istennek, hogy megmutatta, milyen is volt az, amikor Jézus és Buddha találkoztak, még ha csak egy pillanatig tartott is a találkozás. De még ez a kis idő is elég volt, hogy letisztázzák ki kicsoda.

Lehet, hogy te eddig úgy ismerted Jézust, mint valami cukorfalat valaki, aki folyamatosan mosolyog, akármit is csinálunk amíg itt élünk. De el kell, hogy mondjam, hogy Jézusé minden hatalom a Mennyen és Földön. És biztos lehetsz benne, hogy ha valaki ilyen helyzetben van, az nemcsak hogy nem örül neki, ha valaki a megkérdőjelezi a hatalmát, hanem jól el is bánik vele.

És tudod mi mást is jelent még ez a kép?
Jézus ugyanígy kezeli az összes többi bálványt, és minden mást ami az ördög műve. Jobb, ha elhiszed, hogy az összes betegség, fájdalom, keserűség, félelem ugyanígy végzi, ha Jézusra bízod. Ezek ugyanígy ott állnak a golfpályán, és ezekre mind ugyanaz vár, hogy visszapottyanjanak oda, ahonnan mindez jön. Ha kéred, akkor Jézus egész egyszerűen leüti minden problémád fejét. Nem kell hogy fájdalmaid legyenek. Nem kell hogy magányos legyél. Nem kell hogy félj bármitől is. Mindez pottyanjon vissza oda, ahol a helye. Ha ezt elhiszed, akkor csak bízd Jézusra. Komolyan, csak mondd el neki mi a helyzet az életedben. Csak mondd el neki mi a helyzet veled.
És képzeld, a golfütő már ott van a kezében, és már nagyon szeretné visszaüthetné a lyukba az összes problémádat. Oda ahol a helyük ;)

(És végül még azt is elárulta Isten, hogy miért golfütővel csinálja ezt Jézus, és miért nem mondjuk baseball ütővel? Azért mert minden az Ő lábai alá vettetett, ahogy ez meg van írva a Bibliában az Efézus 1. 19-22-ben.)

No comments:

Post a Comment