So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

January 2, 2011

A svájcibicskák svájcibicskája

Igen, tudom. De figyelj, nem baj. Hidd el, hogy semmi baj.
Igen nehéz. Tudom. Igen, néha fáj. Tudom. De hidd el, minden rendben van. Minden.

Minden rendben van, mert nem úgy vagyunk itt a földön, mint valami eltört, eldobott és rég elfelejtett játék, ami már talán senkinek nem kell. Pont ellenkezőleg. Tudnod kell, hogy az életed még annál is sokkal többet ér, mint amit el tudsz képzelni. Az életed egy megismételhetetlen csoda. Egy pótolhatatlan alkotás.

Vagy úgy érzed, hogy valami annyira eltört, hogy már nem lehet megjavítani? Biztos lehetsz benne, hogy meg lehet. Igen, de ez más... Tudom. De még ezt is helyre lehet hozni. Igen, de ezt nem... ez nem... ez most nem olyan... Igen, tudom. De hidd el, még erre is van megoldás.

Amiről én beszélek, abban mindenre van megoldás. Hidd el, hogy mindenre.
Amiről én beszélek, az olyasmi, amiben az életed minden kérdésére és problémájára van megoldás. Nem, az enyémre aztán biztos nem lehet... De, még arra is. Biztos lehetsz benne, hogy még a tiédre is.

---------------------------------------------------------------------------------

És itt vagy te is, tudom, aki azt mondod, hogy neked erre nincs semmi de semmi szükséged. Mert erős vagy, mert mindened megvan... Nekem ne mondja meg senki hogy is kell csinálni, mert én tudom... Tudom.

Neked nem kellenek mankók... Tudom. Az egészségedet megőrzik a gyógyszerek és az orvosok. A pénzedre vigyáznak a bankok. A bankokra vigyáznak a biztonsági őrök. Ezért neked nem kellenek mankók... Tudom.
Az lakásodra vigyáz egy riasztó. Az városodra vigyáznak a rendőrök. Az országodra vigyáz a katonaság. Ezért neked nem kellenek mankók... Tudom.
Az öregkorodról gondoskodik az állam. A jogaidról gondoskodnak az ügyvédek és a bíróság. A balesetek és káresetek ellen és megvéd a biztosító. Ezért neked nem kellenek mankók... Tudom.
A nehézségeiden és fájdalmaidon segít az alkohol, vagy egy pszichológus. Ezért neked nem kellenek mankók... Tudom.

Tudom...tudom jól, nem kellenek... Csak még egy jópár, hogy minden irányból támogassa valami a bizonytalan életedet. De te csak a menőt kéred. Bármi megtörténhet, úgyhogy ide ezeket a mankókat, hogy nehogy már félned kellejen bármitől is. De te csak a divatosakat kéred. Divatos félelemre divatos mankót. Ez az.

Csak tudod, ha csak ilyen korrupt dolgokban bízol, akkor könnyedén olyan dolgok is történhetnek veled, amik már nem olyan divatosak...


A mankó, amiről én beszélek, az a svájcibicskák svájcibicskája: válasz és megoldás minden kérdésre: a legjobb biztosító, a legjobb orvos, a legjobb tanácsadó, a legjobb tanító, a legjobb ügyvéd, a legjobb bíró, a legjobb törvényhozó, a legjobb Apa.

No comments:

Post a Comment