So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

May 9, 2018

Vedd el bátran, ízleld bátran

El sem tudjuk képzelni, hogy mi minden jót készített el nekünk Jézus. Viszont néha-néha bepillantást nyerhetünk abba, hogy Ő min dolgozik a háttérben a mi érdekünkben. Néha az események váratlan alakulásán láthatjuk, hogy Ő mit tesz értünk. Néha másokon keresztül ad bölcsességet, hogy megoldjunk nehéz helyzeteket. Néha pedig valóban megengedi, hogy bepillanthassunk abba, amit épp értünk tesz.

Nekem a napokban megmutatta, hogy Ő hogyan ad megoldást a mi problémáinkra. Egy nagyon érdekes képet láttam, amiben ott álttam Jézus előtt, és a kezemben egy maroknyi dió volt. A dió a problémákat jelenti, mert elég macerás a héjuk felbontása. A két puszta kezeddel nem megy.
Odaadtam Jézusnak ezt a maroknyi diót. Ő elfordult, és csak azt láttam, hogy valamit csinál velük. És mikor visszafordult, már nem pár szem dió volt a kezében, hanem darált dióval szórt nutellás kenyér :) A legfinomabb dolog a világon :)
Ezt adta vissza nekem. Én problémákat adtam neki, Ő pedig elvette azokat, és azokból kihozta a legfinomabb dolgot. Ezt kaptam vissza.

Gondolj bele, hogy ha bármilyen problémád van, akkor azt Jézus szeretné megoldani a számodra. Ha bármiben elakadtál, akkor Ő akar tanácsot adni, hogyan lépj tovább. Neked csak annyit kell tenned, hogy elismered, hogy egyedül nem tudod megoldani a helyzetet, és megkéred, hogy Ő adjon megoldást. Lehet, hogy nem rögtön, de meg fog érkezni a megoldás. És pont időben fog megérkezni. És Jézus megoldásai nem is akármilyenek. Az Ő megoldásai zseniálisak. Az Ő megoldásai édesek, olyan finomak, mint a kedvenc ételed. Vedd hát el bátran, és ízleld bátran

No comments:

Post a Comment