So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

May 12, 2013

Meghoztam a kincseket

Egy ideje egészen különleges módon kezdett bemutatkozni nekem Jézus. Sokszor láthattam már az arcát, láthattam az érzéseit emberekkel kapcsolatban, érezhettem a szeretetét de a szomorúságát is, és láthattam hogy mit cselekszik. Ezek teljesen új dolgok számomra is.

Tegnap ezeken felül egy nagyon szokatlan módon láthattam Őt.

Megérkezett egy sittes konténer szállító autó, és kiszállt belőle Jézus. Láthatóan nagyon boldog volt. Ezt mindig olyan jó látni! Hátrasétált a teherautó hátuljához és egy karral leengedte a sittes konténert. Integetett nekem, és odakiáltott hozzám:
"Meghoztam a kincseket!"

Hát ez az egész helyzet nagyon furcsa volt. Jézus végtelenül boldogan teherautót vezet, hoz egy konténernyi szemetet, és egy nagy mosollyal az arcán azt mondja, hogy meghozta a kincseket. Ebből semmit nem értettem. És válaszoltam is neki:
"Dehát Jézus, ezek nem kincsek. Ez itt szemét."

Nagyon birom Jézusban, hogy soha nem akad ki a mi kis értetlenkedéseinken. Most is csak rámmosolygott, és  ennyit kérdezett:
"Akarod, hogy megnézzük közösen egy kicsit alaposabban?"

Persze, bólintottam. Ekkor Jézus egy kedves "na most figyelj" tekintettel rámnézett, és benyúlt a törmelékbe. És a sok szemét alol előhúzott egy arany trombitát. Megmutatta nekem. Fogalmam sem volt, hogy kerülhetett az oda. De volt ott még más is a trombitán kívül.

Ez az üzenet neked is szól. Ha úgy érzed, hogy mások lenéznek, semmibe vesznek, és senki nem veszi észre a képességeidet - sőt lehet, hogy már te is elhiszed ezeket, és már te magad is úgy érzed, hogy semmit nem ér az életed, és értéktelennek látod magad: Jézus tudja mi van benned. Tele vagy kincsekkel. Vannak dolgok, amit senki nem tud úgy csinálni, mint ahogy te, és vannak dolgok, amiket csak te tudsz megcsinálni. Értékes vagy, és tudd, hogy Jézus értékel téged. Most is rád mosolyog!

De ez az üzenet neked szól akkor is, ha nem látod meg másokban az értékeket. Mindenkiben kincsek rejtőznek. Ott vannak a szüleidben, a gyermekeidban, a barátaidban, a szomszédaidban, a tanáraidban, a főnöködben, az alkalmazottaidban, a buszsoförben, az eladóban. Mindenkiben. És ahogy te is, ők is vágynak rá, hogy mások elismerjék, hogy ők mennyire értékesek.

No comments:

Post a Comment