So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

September 30, 2011

Hadd áruljak el egy titkot

Hmmm, bárcsak látná mindenki milyen fantasztikus örömmel és szeretettel vár minket Jézus a mennyben. Bárcsak látná mindenki, hogy mennyire nagyon-nagyon vár már minket. Bárcsak teljesen nyílvánvaló lenne mindenki számára, hogy mennyire szeretné Jézus, hogy velünk lehessen: mindannyiunkkal! Ő nem szeretné, ha bárki is lemaradna erről az örömmel teli életről. Ő téged is ott akar látni. Bárcsak tudnád milyen érzés lesz, mikor megérkezel, és Ő átölel, és egyből tudod, hogy a legjobb helyen vagy. Egyből tudni fogod, hogy egész életedben csak erre a pillanatra vágytál. Pedig te már mindenhol kerested ezt az érzést. Ezt a biztonságot, ezt a szeretetet, ezt az igazságot. Csak lehet hogy senki nem mondta, hogy mindezt hol keresd.

Bárcsak elmondhatnám azt az örömöt ami ott lesz Jézus arcán, ha beérsz a mennybe!
Amikor átszaladsz a célvonalon és leütik a kockás zászlót, mint a forma 1-ben, akkor abban biztos lehetsz, hogy nem egy unalmas öröklét vár ott rád.
Még sosem játszottál annyit, mint amennyit ott fogsz. Még sosem érezted magad olyan felhőtlenül jól, mint ott fogod. Még soha nem tapasztaltál olyan békességet, mint ami ott vár. Még soha nem volt olyan örömben részed, mint ami ott lesz.

Ha azt hiszed, hogy ez az élet csak ennyi, amennyit most látsz, akkor hadd áruljak el egy titkot. Mert ezt sajnos eltitkolják, akiknek az lenne a dolga, hogy ezt hirdessék azokban a harangos épületekben. De most itt hadd mondjam el, hogy a földi életed a mennyei élettel összehasonlítva olyan, mintha világ leszebb tengerpartján a legapróbb porszemet próbálnád összehasonlítani a tengerparttal. Koncentrálhatnál arra az aprócska porszemre is, de ha látod a teljes képet, akkor nem a porszemet fogod figyelni, hanem azt a csodálatos tisztaságot, azokat a csodálatos színeket és azt a leírhatatlan szabadságot.

És persze tudom, hogy nem véletlenül vagyunk itt a földön, te sem csak úgy véletlen pottyantál ide és én sem. Tudom hogy nekem is még egy jócsomó dolgot meg kell tennem itt, de már nagyon várom, hogy én is ott lehessek a mennyben. Várom már, hogy ott üldögéljünk a világmindenség teremtőjével. És tudod, ő egy csupa-csupa-szív valaki, aki nagyon szeret nevetni.
Hmmm, én úgy várom már, hogy egymást jól megnevettessük! Úgy várom már hogy láthassam az örömöt az arcán! Úgy várom már hogy láthassam azt a sugárzó szeretetet a tekintetében!

Bárcsak tudnád, hogy ő mennyi mindent megtenne érted! Sőt már mennyi mindent meg is tett azért, hogy megoszthassa veled ezt a leírhatatlan életet. Ez most már csak rajtad múlik: ha elfogadod, mindez a tiéd lehet.

No comments:

Post a Comment