So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

April 18, 2011

Te is az Ő szeretett gyermeke vagy

Ma a legegyszerűbb, de egyben a legerőteljesebb mondatokkal szólt hozzám Isten. Csak megkérdeztem tőle, hogy mit gondol rólam. Nem magyarázkodott, és nem fogott bele hosszú mondókába. Ő nem olyan. Egyszerűen csak ennyit mondott:

"Te az én szeretett gyermekem vagy. És csak egy dolgot kérek tőled: hogy mutass be Engem másoknak is."

Isten egyszerűen fogalmaz, és egyszerű dolgokat kér.
De mikor megszólal, vagy kér valamit, akkor az ő szavai belehatolnak a lényed legmélyéig. És úgy érzed, hogy a világ legerőteljesebb igzsága szakítja épp le az életedről mindazokat a hazugságokat, amiket mások mondtak vagy mondanak rólad.
Isten szavainak súlya van, és ez néha olyan érzés, hogy ha még mondana valamit, akár csak egy rövidke kis mondatot is, akkor azt már lehet hogy nem is tudnád anélkül elviselni, hogy ne sírj tele egy százas csomag zsepit.
És mégis akarod, hogy ne hagyja abba. Mégis akarod, hogy tanítson még. Mert vágysz az igazságra. Vágysz arra a szeretetre, bátorításra és vigasztalásra, ami a szavaiban van.

Ha meg akarod ismerni őt, akkor megismerheted. Ha kérsz tőle, adni fog. És ha kérdezel tőle, válaszolni fog. És sok mindent fog mondani. De minden közül a legfontosabb, hogy te is az ő szeretett gyermeke vagy!

Te is az ő szeretett gyermeke vagy, akárki legyél is. Akármilyen színű lehet a bőrszíned, vagy a hajad színe. Lehetsz alacsony vagy magas. Lehet hogy szertsz sportolni, de lehet hogy a sport szót még a szótárakból is kitörölnéd. Lehet hogy szeretsz takarítani, de az is lehet ki nem állhatod. Vagy lehet hogy mondjuk te egész másra használod a seprűt. Mindannyian másmilyenek vagyunk, de egy dologban biztos, hogy hasonlítunk: mi mind Isten szeretett gyermekei vagyunk, úgy ahogy vagyunk!

No comments:

Post a Comment