So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

October 23, 2010

Rám mered bízni magad?

Isten a tenyerén hordoz. Sőt nemcsak hogy hordoz, hanem a két kezével védelmez is. Ő ott van minden körülményben, az életed minden pillanatában: minden örömödben, de minden problémádban és fájdalmadban is. Ő soha nem hagy el.

De kész vagyok-e elengedni dolgokat, ha erre kér? Kész vagyok-e megtenni azt, ami emberi ésszel lehetetlennek tűnik?

Tegnap Isten ezt kérdezte tőlem: Rám mered bízni magad???

Rám mered bízni magad?
Képes vagy kilépni a megszokott, kényelmes életedből, hogy belépj egy sokkal jobb életbe?
Képes vagy arra, hogy nem a jelenlegi körülményeidben bízol meg, hanem az Én gondoskodásomban?
Képes vagy az akadályok és nehézségek helyett a lehetőségeket látni?
Képes vagy lemondani dolgokról? Képes vagy bízni bennem, és abban hogy Én sokkal jobbat fogok adni neked, mindannál amid most van?
Mennyire bízol bennem?

Bízz bennem! Én minden körülményedben ott vagyok, mindig gondoskodni fogok rólad és a kezemben tartalak.

No comments:

Post a Comment