So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

February 19, 2011

A legyőzötteket már nem kell legyőzni

Láttam magam előtt; aranyszínű volt, és elől haladt. Egy hatalmas dicsőséges angyal aranyszínű, ragyogó szárnyakkal. Mögötte az arany páncélba öltözött sereg. Emberek mennyei fegyverzettel: arany páncélban, arany sisakban, arany pajzzsal, arany kardokkal. Egy hatalmas sereg. Emberek; Isten harcosai.
De nem ők harcoltak, sőt az angyal sem harcolt. Egy dicsőséges menetben haladtak, és amerre az angyal ment, a sereg arra követte.
Igazából egyáltalán nem harcoltak, hanem ahol egy elesett ember mellett haladtak el, azt egyszerűen felsegítettek. És ekkor egy hang így szólt:
"A legyőzötteket már nem kell legyőzni."

Azokat az embereket, akiket az ördög már tönkretett, becsapott, megalázott és kifosztott, azokat nem legyőzni kell, hanem felsegíteni.
Ebben a seregben senki nem győzni jött, senki nem a saját győzelme miatt volt ott.
Ez a sereg a szeretet győzelmének serege. Az öröm győzelmének serege.
És már itt van, itt jár közöttünk!

No comments:

Post a Comment