So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

May 24, 2010

Isten könnyei / Isten öröme

Láttam Isten könnyeit: a könnyeket, amelyeket az elveszettekért hullatott. Mert bizony az Ő szeme is könnyes, mikor látnia kell, hogyan esnek szét családok; vagy mikor azt kell látnia, ahogy a porba hullanak mindazok a drágakövek, melyeket Ő alkotott.
Hiszen mindegyikünket Ő teremtette. Mi mind az ő szeretett gyermekei vagyunk, akikben gyönyörködik.

De könnyek borítják el az Ő szemeit is, ha kemény szívünk miatt nincs szeretet bennünk, és félrelökjük mindazt amit Ő ad nekünk.
Az Ő szeme is könnybe lábad, ha szomorúnak kell látnia téged vagy engem vagy akármelyikünket.
Ha sírsz, soha nem egyedül sírsz. Ő is zokog veled.
Zokog veled azon, hogy milyen kevés szeretet van az emberekben. Hogy milyen kevés szeretet van bennünk.

De biztos lehetsz benne, hogy Vele minden helyzetre van megoldás.
Biztos lehetsz benne, hogy Ő soha nem enged bele olyan helyzetbe, amivel együtt ne lennétek képesek megbírkózni.

És miután sikerült megbírkózni vele, veled együtt fog örvendezni!

Te is szeretnéd inkább azt látni, ahogy veled együtt örül az örömödnek? Hát hagyd el bűneidet, és hagyd hogy a szeretet jöjjön ki belőled!

No comments:

Post a Comment