So, the posts here are not supposed to be spooky: they are simply about how incredibly super good Jesus is, and how much He loves us all. I didn't make up these posts, they are not my thoughts. I got them in order to understand few things better. And I share them for one reason, so that also you would have a better understanding.
Na, amiről itt szó lesz, attól nem kell megijedni: egyszerűen annyi, hogy Jézus mennyire nagyon hihetetlenül szuper jó, és hogy mennyire nagyon szeret mindenkit. Az itt leírt bejegyzéseket nem én találtam ki; ezek nem a saját gondolataim. Ezeket azért kaptam, hogy jobban megérthessek néhány dolgot. És csak azért írom le őket, hogy te is megérthesd ezeket.

April 25, 2010

Micsoda élet!

Nap mint nap emberekkel találkozom. Ismerősökkel, ismeretlenekkel. Vannak napok, amikor egész nap csak egész kevés emberrel találkozom, de vannak olyanok is, amikor sok-sok emberrel.
Van úgy, hogy sietve csak elmegyek emberek mellett, és bele se gondolok hogy kik lehetnek ők? Milyen az életük? Mik a problémáik? Boldogok lehetnek? Elégedettek? Vagy szomorúak? És mi miatt azok? Miben tehetségesek? Mik az álmaik? Mi a legfontosabb számukra? És ki a legfontosabb számukra? Ki az, aki meghallgatja őket?

És belegondoltam valamibe: Jézus soha nem sietett el egy ember mellett sem anélkül, hogy meg ne hallgatta volna őket. Soha nem hagyott ott senkit anélkül, hogy megoldást nem adott volna a gondjaikra. Neki semmi nem volt fontosabb, mint a körülötte élő emberek. Számára a legfontosabb az volt, hogy az embereknek valódi segítséget adjon:
meghallgatta őket; meggyógyította őket; bátorította őket; és visszaadta a méltóságukat.
Gondolj csak bele: Jézusnak fontosabb volt a saját életénél is, hogy az embereket szolgálja.
Micsoda együttérzés, szolgálatkészség és szeretet ez! Micsoda élet!

És ma nem más történt, minthogy megértettem ezt.

No comments:

Post a Comment